top of page
Search

Tuğçe & Yasin

Randevu ve Çekim Programı

Çiftimizle Avrupa'nın Finans Merkezi Frankfurt / ALMANYA'da buluştuk. Düğün Çekimleriyle ilgili beklentilerini ve hayallerini dinleyerek çekim programımızı oluşturduk. Düğün öncesi çekimlerini yaparak birbirimizi daha yakında tanımaya karar verdik.

Düğün Öncesi

Çekimlerimize; Baden Württemberg Eyaleti'ne bağlı Heidelberg kenti yakınında bulunan Schwetzingen Kalesi'nde başladık. Sonrasın da çekimlerimize Masalsı şehir Heidelberg'de devam ettik. 13. yüzyılda yapılan Muhteşem Heidelberg Kalesi'nin Neckar Nehri manzaları köşelerinde devam eden çekimlerimiz, Karl Thedor köprüsündeki fotoğraflarımızla son buldu.

Nikah Töreni

Çiftimiz; Hessen Eyaletine bağlı Höchst kasabasında doğup büyümüşler, burada bulunan Bologna Sarayı'nı da Nikah salonu olarak seçtiler. Yağmurlu nikah günümüzde sarayın iç mimarisi imdadımıza yetişti ve birbirinden güzel kareler ortaya çıktı. Çekime izin veren yetkililere teşekkür ediyoruz. Nikah sonrası çekimlerimize Terras Cafe & Restourant'ta Aile Yemeğinde devam ettik.

Kına

Çiftimiz kına çekimleri için Frankfurt merkezin de bulunan Palmen Garten'i seçtiler. Tuğçe Hanım Kına Kıyafetlerilye Yasin Bey'e sürpriz yapmak istedi, biz de eşimle birlikte o anlara tanıklık ettik. Palmen Garten'ın kapalı ve açık alanları ve birbirinden değişik tropikal bahçeleri eşliğinde çekimlerimizi tamamladık.

Düğün

Düğün çekimimiz için bu sefer rotamızı Hanau'ya çeviriyoruz. 18.y.y. da Barok tarzda inşa edilen Philippsruhe Kalesi günümüzde tarih müzesi olarak da kullanılıyor. Adeta Peri masallarını andıran bir atmosferde çiftimizle harika karelere imza attık.

Kamera Arkası

Her zaman olduğu gibi, tüm çekim aşamalarında bana yardımcı olan sevgili eşime çok teşekkür ediyorum. Bir Sonraki çekimde görüşmek üzere, beğenip yorum yazmayı ve sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın. Hoşçakalın.


169 views
bottom of page